Voor meer informatie over de Residentie Groot Bijstervelt, kijk op: www.grootbijstervelt.nl/aanbod/zelfstandig-wonen FOTO: HK
Voor meer informatie over de Residentie Groot Bijstervelt, kijk op: www.grootbijstervelt.nl/aanbod/zelfstandig-wonen FOTO: HK (Foto: HK)

Grote belangstelling voor Residentie Groot Bijstervelt

OIRSCHOT - Op donderdag 2 juli stond een kijkdag gepland voor de Residentie op Landgoed Groot Bijstervelt. Vanwege de richtlijnen rondom het coronavirus kon iedere geïnteresseerde zich inschrijven voor een persoonlijke bezichtiging van de appartementen. Er bleken maar liefst drie dagen nodig om alle belangstellenden rond te leiden.

De Residentie is onderdeel van Landgoed Groot Bijstervelt in Oirschot. Dit voormalige Klooster is het afgelopen jaar omgetoverd tot levensloopbestendig woon/-zorgcomplex. Naast 24-uurs zorg en een zorghotel, herbergt Groot Bijstervelt in de Residentie 22 luxe appartementen voor zelfstandig wonen. Volledig voorzien van alle moderne faciliteiten.

De Residentie biedt plaats voor personen met geen of een eventueel beginnende zorgvraag óf waarvan de partner woont in een zorgwoning op het landgoed. Vitale ouderen kunnen hier zelfstandig én ontzorgd wonen met hulp op afroepbasis wanneer het nodig is.

De kijkdag van 2 juli werd vanwege de overweldigende belangstelling uitgebreid met maar liefst twee extra kijkdagen. Zo kreeg iedere bezoeker op persoonlijke wijze een rondleiding. Inmiddels zijn de eerste appartementen verhuurd en zijn er meerdere opties verleend. Een groot succes dus!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden