Masterzwemmer in actie bij E.O.Z.C. Foto: Patricia Peeters van Dis
Masterzwemmer in actie bij E.O.Z.C. Foto: Patricia Peeters van Dis (Foto: Patricia Peeters van Dis)

Een vereniging die veel te bieden heeft

Van de redactie

Techniekverbe-tering, conditie-opbouw én gezelligheid

Altijd welkom

E.O.Z.C. is een zwemvereniging voor een leven lang zwemmen. Ervaar zelf wat de zwemsport jou te bieden heeft en neem geheel vrijblijvend een duik in het zwembad. Kijk op de website voor meer informatie www.eozc.nl

Zwemmen is een gezonde sport die geschikt is voor jong en oud. Naast dat het van levensbelang is om goed te leren zwemmen biedt de zwemsport nog veel meer. Om de zwemsport voor iedereen toegankelijk te maken start E.O.Z.C. vanaf het komend seizoen met een nieuw uitgebreid zwemaanbod. Van de fanatieke wedstrijdzwemmer, tot de recreatieve zwemmer en van de ouder met zijn baby tot de 65 plusser. Iedereen is welkom bij E.O.Z.C.

OIRSCHOT - Een groep die E.O.Z.C. vanaf het nieuwe zwemseizoen heeft toegevoegd aan de programmering is het 'Kleuterzwemmen' voor kinderen vanaf 4 jaar. Een ideaal zwemprogramma om naast het 'Zwem AB' te volgen. De focus ligt hierbij op spelenderwijs kennis maken met de zwemsport. Kinderen zullen bij het Kleuterzwemmen een betere basis leggen voor het regulier zwemonderwijs. Een goede start om door te stromen naar de Swimfun, Snorkelen of het Wedstrijdzwemmen.

Een goede tussenstap is daarbij het zwemdiploma C bij E.O.Z.C.. Kleine groepen, persoonlijke aandacht en dat allemaal op een hoog niveau. Leren zwemmen met de gezelligheid die de vereniging te bieden heeft.

Voor de volwassenen heeft E.O.Z.C. in het zwemseizoen 2020/2021 eveneens een aanpassing doorgevoerd. Vanaf het komend seizoen is het Masterzwemmen voor de beginnende zwemmer tot de oude wedstrijdzwemmer. Samen trainen op je eigen niveau om een betere zwemmer te worden. Techniekverbetering, conditie-opbouw en gezelligheid staan bij deze groep hoog in het vaandel. Wil je deelnemen aan een triathlon of wil je de borstcrawl perfectioneren, dan is de borstcrawltraining een goed alternatief. Wekelijks werken om deze slag beter onder de knie te krijgen. Tot slot is er de wedstrijdgroep waar in competitieverband gezwommen wordt voor een goede klassering en persoonlijke records. Een fanatieke groep zwemmers die het zwemmen in de regio op de kaart zet.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden