Op deze manier kunnen beide partijen toch op een ludieke manier iets terug doen voor Artsen Zonder Grenzen‘. Wil je zelf meebieden? Neem dan een kijkje op Facebook.
Op deze manier kunnen beide partijen toch op een ludieke manier iets terug doen voor Artsen Zonder Grenzen‘. Wil je zelf meebieden? Neem dan een kijkje op Facebook. (Foto: )

De eerste tafel wordt goed besteed

Het goede doel

OIRSCHOT - Op vrijdag 3 april ging het gebeuren: Dansen Zonder Grenzen! Een benefietavond georganiseerd door Arja van den Broek, Rian Vogels en Wilma Vissers om geld in te zamelen voor Artsen Zonder Grenzen. De sluiting van de horeca gooide echter roet in het eten en de avond kon niet doorgaan. Nu mogen de deuren van de horeca per 1 juni weer open, een mooi moment om alsnog aandacht te vragen voor het werk van Artsen Zonder Grenzen. De dames zijn al 20 jaar actief voor ‘Cyclosporters voor Artsen Zonder Grenzen’. Een dag nadat het kabinet kenbaar heeft gemaakt dat de horeca weer open mag heeft initiatiefneemster Arja van den Broek contact gezocht met John Schepens (eigenaar van de Stapperij en Dinercafé ’t Kroegske waar Dansen Zonder Grenzen zou plaatsvinden). Al snel kwamen beide partijen tot een idee: "We gaan een tafel inclusief lunch veilen, waarbij de volledige opbrengst gaat naar Artsen Zonder Grenzen. En niet zomaar een tafel. Nee de eerste tafel van Dinercafé ’t Kroegske sinds de horecasluiting inclusief lunchgerechten en drankjes voor 4 personen."

De veiling wordt op vrijdag 29 mei om 17.00 uur geopend op de facebookpagina van Dinercafé ’t Kroegske en sluit op zondag 31 mei op hetzelfde tijdstip. Mensen kunnen bieden door te reageren en de bieder van het hoogste bod kan maandag om stipt 12.00 uur genieten van een heerlijke lunch.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden