Het winnende team: familie Vermeer. De complete uitslag met alle teams is te vinden op: http://www.sporringsekwis.nl/kwisuitslag-corono-editie/
Het winnende team: familie Vermeer. De complete uitslag met alle teams is te vinden op: http://www.sporringsekwis.nl/kwisuitslag-corono-editie/ (Foto: )

Familie Vermeer pakt de titel

Op Hemelvaartsdag zijn veel mensen op pad gegaan om te genieten van het heerlijke weer. Alleen in Spoordonk bleef men die dag thuis en was het zelfs rustiger op straat dan een gewone donderdag. De reden: de kwismasters van de Sporringse Kwis hadden speciaal voor gezinnen en huishoudens een online kwis gemaakt als afwisseling in deze tijd.

Spoordonk - En dat daar behoefte aan was bleek wel, want maar liefst 54 teams hadden zich ingeschreven om mee te doen aan de kwis. De kwis bestond uit 3 rondes van elk een uur waarin 15 vragen beantwoord moesten worden. En natuurlijk werd er ook weer een beroep gedaan op de creativiteit en improviserend vermogen van de Spoordonkenaren door hier 3 doe-opdrachten aan toe te voegen.

De kwis duurde van 15.00 tot 18.00 uur en de uitslag werd dezelfde avond via een livestream op Facebook bekend gemaakt. Heel Spoordonk kon zo zien dat de eerste prijs werd uitgereikt aan de Bonkers.

Op vrijdagochtend daarna kwamen de kwismasters er achter dat de gepubliceerde uitslag niet de juiste was. Dit had ook gevolgen voor de winnaars. Nog diezelfde dag zijn de nummer 1 en nummer 2 benaderd en is de fout hersteld. Zo kon uiteindelijk de familie Vermeer hun welverdiende prijs in ontvangst nemen. De complete uitslag met alle teams is te vinden op: http://www.sporringsekwis.nl/kwisuitslag-corono-editie/

Ondanks deze fout heeft de organisatie van de Sporringse Kwis veel positieve reacties mogen ontvangen. De deelnemende teams waren met name te spreken over het kleinschalige intieme karakter van de kwis omdat deze speciaal voor gezinnen was opgesteld. De organisatie neemt dit zeker mee naar de volgende kwis die plaatsvindt op zaterdag 7 november.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden