Foto:

MarktConform: Kevin Kooij

Weekmarkt in beeld

De Middelbeerse weekmarkt is elke donderdagmiddag en de Oostelbeerse elke vrijdagochtend 'the place to be'. Op het smaakvol opnieuw ingerichte Doornboomplein in Middelbeers en het gezellige Kerkplein in Oostelbeers is het voor het marktpubliek heerlijk struinen tussen de diversiteit in aangeboden waren. Van verse vis tot exotisch fruit en van mooie bloemen tot de beste kaas: het is er allemaal. Veel van de marktkooplui komen al sinds jaar en dag in de Beerzen. Ze stellen zich graag aan je voor. Deze week: Kevin Kooij (26) uit Spakenburg.

"Ik sta sinds twee jaar op de Oostelbeerse en de Middelbeerse weekmarkt. Dat gebeurde na de overname van de plek van een goede vriend.

We verkopen uiteraard hele verse vis uit het echte vissersdorp Spakenburg, maar ook de lekkerste gebakken vis kun je hier krijgen. De weekmarkten van Oostelbeers en Middelbeers zijn vooral leuk door de mensen die er komen, het goede contact dat ik met ze heb en de tevredenheid van de mensen hier.

De weekmarkten in de Beerzen vind ik een echte aanrader vanwege de echte gezelligheid en de goede en eerlijke kwaliteit die je hier vindt. Ik houd aan elke donderdag en vrijdag in ieder geval leuke herinneringen over.”

Vanwege de coronacrisis is voorlopig alleen de foodsector aanwezig op de weekmarkten, enkel voor afhaal. Het is niet toegestaan etenswaren aan de kraam te nuttigen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden