Illegale Beerse kerstboomzagers die hun zonden opbiechten voor een volle De Kerk Oostelbeers.
Illegale Beerse kerstboomzagers die hun zonden opbiechten voor een volle De Kerk Oostelbeers. (Foto: )

In gesprek met spraakmakende gasten

Van de redactie

Een vol programma op de laatste editie van dit seizoen

Informatie

Je bent welkom vanaf 13.30 uur in De Kerk Oostelbeers. Het programma begint stipt om 14.30 uur. De entree is gratis. Na afloop kunt u nog gezellig nabuurten met de gasten en met elkaar!

Kun je er echt niet bij zijn? Beers’ Gebuurt is live te volgen www.beersgebuurt.nl of het You Tube kanaal van Beers’ Gebuurt.

De live talkshow Beers’ Gebuurt krijgt De Kerk tot de nok toe vol. Maar hoe zit het met de aantrekkelijkheid van de kerk als dé plek voor gezamenlijke geloofsbelijdenis nu en in de toekomst? Dit is een van de vragen waarover presentatoren Marja van de Bors en Piet Blankers in gesprek gaan met aalmoezenier Paul Versteegh. En er staan nog meer gesprekken met interessante gasten, filmpjes en muziek op het programma van de live talkshow Beers’ Gebuurt op zondag 15 maart.

De Beerzen - In de Beerzen gaat de huidige wijze van collecteren op de schop. Joke van Ham geeft bondige informatie over de nieuwe Beerse Goede Doelen Week: 1 voor de prijs van 12.
Sporten op topniveau: De jonge Beerse sporttalenten Job van Vechel en Maarten Deliën vertellen je graag hierover.
Al 40 jaar in vuur en vlam: Ton Bressers geeft een kijkje in zijn bijzondere belevenissen als brandweerman.
De Westelbeerse schoolbus brengt al een halve eeuw de kinderen van en naar school, mogelijk gemaakt door de Westelbeerse Pinksterfeesten. In deze editie een impressie.
Vanuit Curaçao kwam hij hierheen, een voetbalinternational nu in de Beerzen. Maak kennis met Tyrone Maria.
Politiek Circus Rens: Beerse politici worden gevraagd om een korte reactie op een actueel onderwerp. Nu onder de loep: het nieuwe logo van de gemeente Oirschot.
Toneelvereniging Keskenoate avonturiert al 40 jaar. Heeft de club in dit bijzondere jaar een nieuw spektakel in petto?
Ralf Smetsers is met zijn act dj Galactixx internationaal ‘booming’: op weg naar de grote podia, een grote schare fans. Zijn succesverhaal hoort u tijdens Beers’ Gebuurt.
Remco Mensinck heeft inmiddels een goed lopende insectenfarm in de Beerzen. Diervriendelijk, goed voor vee, mens en milieu? Neem op 15 maart vooral de proef op de som. En er is muziek. Voorafgaand aan het programma een mooi repertoire, tijdens het programma jingles op maat en in het programma een special. Peter Robben verrast! Rens van Ginneken sluit dit seizoen van Beers’ Gebuurt af met zijn spraakmakende column.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden