The Explosion Rockets.
The Explosion Rockets. (Foto: )

Herkenbaarheid en nostalgie in Diessen

Diessen - Met The Explosion Rockets terug naar de jaren '50 en '60 op zondagmiddag 9 februari bij Party Centrum Hercules in Diessen. Voor de mensen die verzekerd willen zijn van een goede zitplaats gaat de zaal om 13.00 uur open. The Explosion Rockets beginnen hun optreden om 14.00 uur en eindigt om 18.00 uur.

The Explosion Rockets

Wie van authentieke muziek uit de Top 100 van midden jaren '50 en begin jaren '60 houdt kan zijn hartje dus weer ophalen bij deze Brabantse band. Met vrijwel alle grote hits van onder andere Elvis Presley, Cliff Richard, Buddy Holly maar ook met de instrumentale gitaarmuziek van The Shadows, The Ventures, The Shadows, etc. weet The Explosion Rockets al 35 jaar met veel vakmanschap en een flinke dosis humor een opzwepende performance neer te zetten. Het wordt een middag vol herkenbaarheid en nostalgie mede door de originele sound van toen die ten gehore wordt gebracht. The Explosion Rockets bestaat uit zanger Ruud Kuijpers, sologitarist Joost Roest, toetsenist Martien van Engelen, slaggitarist Thom Sens, bassist Hank van Empel en drummer Frans van Esch. Meer info: www.explosionrockets.nl

In de voorverkoop kost een kaartje 8,00 euro en aan de zaal 10,00 euro, mits deze dan nog voorhanden zijn. Deze zijn te bestellen via 06-45928586 (Thom Sens) of 06-11090136 (Chris Aerts).

Meer berichten