Het Oude Kerkje biedt een groot en divers aanbod aan boeken, platen cd's en dvd's.
Het Oude Kerkje biedt een groot en divers aanbod aan boeken, platen cd's en dvd's. (Foto: )

Rondsnuffelen tussen boeken, platen, cd's en dvd's

In het weekend van 18 en 19 januari vindt het jaarlijkse boeken- platen-,cd- en dvd beurs plaats in het Oude Kerkje in Middelbeers. Wie een aankoop doet, krijgt een gratis 'blind date' mee.

Middelbeers - De opbrengst van deze beurs is volledig bestemd voor het onderhoud en de instandhouding van dit prachtige monument. Er zijn veel mensen die het kerkje een warm hart toedragen door boeken te schenken aan het kerkje of door dit weekend ons kerkje te bezoeken en hun boekenkast aan te vullen.

Op zaterdag en zondag is het kerkje open van 10.00 uur tot 16.00 uur. De beurs wordt op zaterdagavond weer aangevuld met nieuwe voorraad zodat er zondag weer een volle kerk is.

De boeken worden gesorteerd in diverse onderwerpen, zodat de bezoeker door middel van bordjes aan de muur kan zien waar een bepaald onderwerp te vinden is. De onderwerpen zijn: romans, kinderboeken, pockets, studie, levensbeschouwing, natuur, dieren, specials, kunst, reizen, sport en spel, vreemde talen. De muziekafdeling wordt gesplitst in klassiek en populair.

Het Oude Kerkje is voor de boekenbeurs op zaterdag en zondag open van 10.00 tot 16.00 uur.

De entree is 2,00 euro (ten behoeve van instandhouding van het monument), kinderen gratis.

Het adres is Willibrordstraat 25, Middelbeers.

Meer info is te vinden op www.facebook.com/oudekerkje en op

www.oudekerkje.nl

Meer berichten