Jan van Tiggelen, Kim Martens-Willems, Arno van de Schoot.
Jan van Tiggelen, Kim Martens-Willems, Arno van de Schoot. (Foto: )

Van Tiggelen is OTO-maat van 2019

Oirschot - Old-Timers Oirschot (OTO) is opgericht in 1997 voor liefhebbers van antieke en klassieke auto's in Oirschot en aangrenzende gemeenten.

In 2005, bij het vertrek van de eerste voorzitter van Old-Timers Oirschot (OTO), Arthur de Vries, is de 'OTO-maat van het jaar' in het leven geroepen. Het is een prijs voor het clublid dat zich in dat jaar bijzonder verdienstelijk heeft gemaakt buiten een officiële functie. Dit jaar is de prijs, een wisselbeker met uiteraard een oud autootje op de deksel, toegekend aan Jan van Tiggelen. Hij is oud-voorzitter maar is na zijn afscheid als voorzitter niet op zijn lauweren gaan rusten. Achter de schermen is Jan nog steeds actief, met name als contactman tussen de club en de diverse sponsoren voor met name de jaarlijkse oldtimershow op de markt en als redactielid van het clubmagazine OTO-blik.

Na afloop van de jaarlijkse winterrit, op zondag 29 december, ontving Jan van Tiggelen de beker uit handen van de afscheidnemende voorzitter, Arno van de Schoot, en de nieuwe voorzitter, Kim Martens-Willems. Kim is de dochter van Adriaan Willems, OTO-lid van het eerste uur; zij was als kind al aanwezig bij de clubactiviteiten zoals gezelligheidsritten en clubweekenden. De OTO-maat 2019, Jan van Tiggelen, was aangenaam verrast: "Ik dacht dit ik 'm niet kon krijgen, als oud-voorzitter." Jawel, dus, een verdiende onderscheiding.

Meer berichten