Voorzitter Wil Verhoeven overhandigt de oorkonde aan Jo van den Biggelaar
Voorzitter Wil Verhoeven overhandigt de oorkonde aan Jo van den Biggelaar (Foto: Peter van Gerven)

Vrijwilligers geëerd bij Beerse Boys

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van voetbalvereniging Beerse Boys op zondag 5 januari zijn drie vrijwilligers van de club geëerd voor hun verdiensten voor de vereniging.

De Beerzen - Alledrie de vrijwilligers hebben zich met verve ingezet voor Beerse Boys. Onmisbare krachten voor de vereniging, en daar mag bij stilgestaan worden.

Lid van Verdienste:
Jo van den Biggelaar

Elk jaar krijgen de leden de gelegenheid om bij de jaarwisseling een vrijwilliger te nomineren om gekozen te worden als Lid van Verdienste. Het bestuur bekrachtigde de keuze van de leden en benoemde Jo van den Biggelaar als Lid van Verdienste. Jo is begonnen als trainer van de allerkleinsten, de Boykes en maakte later 9 jaar deel uit van het bestuur. Samen met zijn echtgenote zorgde hij gedurende vele jaren voor het wassen en verzorgen van de shirts en momenteel draait hij al weer 5 jaar mee in de klusploeg. Op zondag is de 80-jarige als echte Beerse Boys man steevast langs de lijn te vinden, bij de wedstrijd van zoon Dimitri en zeker bij die van Beerse Boys 1.

Twee zilveren waarderingsspelden van de KNVB:
Peter van Bijsterveldt
en Wim Deenen

Peter van Bijsterveldt werd tijdens de ALV in september benoemd als Lid van Verdienste; hij trad na 14 jaar de taak van secretaris op zich genomen te hebben uit het bestuur. Dat is niet zijn enige verdienste voor de club. Hij was ook redactielid van clubblad De Punter en jeugdleider. Gedurende zijn bestuurslidmaatschap was hij ook lid van de scheidsrechterscommissie en schreef samen met Paul Rooijakkers het arbitrageplan voor Beerse Boys. Het leidde tot de ARAG-certificering voor Beerse Boys als eerste club in district Zuid 1. Momenteel maakt Peter nog deel uit van de Financiële Commissie.

Wim Deenen is al meer dan 25 jaar actief als jeugdleider en -trainer. Tot en met het seizoen 2011-2012 was hij dat bij de allerkleinsten, maar daarna bij de E, meisjes en JO19. Dit seizoen is hij trainer/leider van het succesvolle team MO19-1. Daarnaast doen ze bij Beerse Boys zelden tevergeefs een beroep op Wim voor andere ‘klusjes’, zoals momenteel de voorbereiding op het 75-jarig jubileum in april en het maken van de tekeningen voor een overkapping voor de supportersclub.

www.beerseboys.nl

Meer berichten