De markt vindt plaats op woensdag 18 december in de aula van het Kempenhorst College.
De markt vindt plaats op woensdag 18 december in de aula van het Kempenhorst College. (Foto: )

Kempenhorst College houdt Kerstmarkt voor KiKa

Op het Kempenhorst College in Oirschot wordt om het jaar een kerstmarkt georganiseerd. De opbrengst van deze markt gaat naar een goed doel. Dit jaar is het weer zover. Op woensdag 18 december zal de markt plaatsvinden in de aula van het Kempenhorst College.

Oirschot - De leerlingenraad heeft dit jaar gekozen voor KiKa als goed doel. KiKa financiert onderzoeken naar kinderkanker om de behandelingen, en daarmee de kans op genezing, te verbeteren.

Creatieve plannen

Tijdens hun projectlessen zijn de onderbouwleerlingen al druk bezig met de voorbereidingen voor de markt. In drie weken tijd worden de meest creatieve plannen bedacht en uitgewerkt. Naast de producten die leerlingen maken om te verkopen zijn er ook diverse activiteiten die door de leerlingen geïnitieerd zijn. Denk aan het wassen van auto's, kerstkapsels maken, een escaperoom, fotoshoot en nog veel meer.

De markt wordt gehouden op woensdag 18 december van 11.00 uur tot 14.00 uur in de aula van het Kempenhorst College, Eikenbussel 1 in Oirschot. Voor bijvoorbeeld de laatste kerstinkopen, een wasbeurt voor de auto of een kek kerstkapsel is iedereen welkom.

En natuurlijk om het goede doel te komen steunen.

Meer berichten