Vocaal Ensemble Phoenix verzorgt 21 december een kerstconcert in het Oude Kerkje in Middelbeers.
Vocaal Ensemble Phoenix verzorgt 21 december een kerstconcert in het Oude Kerkje in Middelbeers.

A Ceremony of Carols in 't Oude Kerkje

Middelbeers - Op zaterdag 21 december verzorgt het Veldhovens Vocaal Ensemble Phoenix uit Veldhoven een bijzonder kerstconcert in het Oude Kerkje te Middelbeers. Tijdens dit concert zal namelijk 'A Ceremony of Carols' worden uitgevoerd, een schitterende compositie van Benjamin Britten voor koor en harp. Het geheel staat onder leiding van dirigent Ton van de Weem. De instrumentale begeleiding wordt verzorgd door harpiste Inge Frimout-Hei.

Phoenix bestaat uit zo’n dertig enthousiaste zangeressen en zangers, die in de ruim veertig jaren dat het koor inmiddels bestaat, een breed repertoire hebben opgebouwd. Zowel in Nederland als daarbuiten heeft Phoenix optredens verzorgd en deelgenomen aan concoursen en festivals. In samenwerking met andere koren heeft Phoenix werken als Carmina Burana, de Messiah van Händel en de Requiea van Fauré, Mozart en Duruflé uitgevoerd. Samen met de Argentijnse tenor Javier Rodriguez zong Phoenix verschillende malen de wereldberoemde Misa Criolla.

Het concert in het Oude Kerkje begint om 20:00 uur. Kaarten à 12,50 euro zijn verkrijgbaar voor aanvang van het concert in het Oude Kerkje of kunnen worden gereserveerd via tel. 06-53362385.

Locatie: Willibrordstraat 25, Middelbeers. Meer info op

www.oudekerkje.nl

Meer berichten