Wederom een flinke opkomst bij de Bridgedrive van 2019.
Wederom een flinke opkomst bij de Bridgedrive van 2019. (Foto: )

De bridgewinnaars zijn bekend

Oirschot - Na drie keer kun je nog niet van een traditie spreken, maar als het ligt aan het enthousiasme van de 84 deelnemers aan de Oirschotse bridgedrive gaat het dat zeker worden.

Sinds enkele jaren is er een goed overleg tussen de 9 verschillende bridgeclubs in Oirschot en de Beerzen met in totaal circa 400 leden. Die samenwerking heeft geleid tot de organisatie van een jaarlijkse wedstrijd, waarvoor spelers die bij een Oirschotse club zijn aangesloten zich kunnen inschrijven. Nadat voor de eerste wedstrijd de KBO hun locatie d'n Inloop aanbood als speelgelegenheid, bleek al snel dat het daar te klein was voor het onverwacht grote aantal liefhebbers, die wilden strijden om de titel 'Beste Bridger van Oirschot'. Het jaar daarop werd daarom Hof van Solms gekozen voor dé bridgewedstrijd van het jaar. Vorige week bood De Enck onderdak aan drie lijnen met ieder 14 paren. De hoogste scores werden behaald door:

Ans Damen & Gerda Schut met 62,85%. Het echtpaar Mieke & Harrie van Ham 61,11%. Maria Aerts & Els Wagemakers 60,76%

Verder was er nog een attentie voor de drie paren die in iedere lijn het dichtst bij de 50 % terecht kwamen en de paren die op de 10e plaats eindigden.

De drive werd voortreffelijk georganiseerd door afgevaardigden van verschillende verenigingen: Ine Renders, Huub Bours en Paul Stoffels, waarvoor hartelijke dank.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden