500 waardepunten zijn goed voor 1 pak koffie van de Voedselbank.
500 waardepunten zijn goed voor 1 pak koffie van de Voedselbank. (Foto: )

Lionsclub zamelt in voor lokale minima

Oirschot - Lionsclub Best Oirschot zamelt tot en met eind december waardepunten van Douwe Egberts in voor de Voedselbank Best-Oirschot.

1 pak koffie voor 500 punten

De ingezamelde waardepunten worden bij Douwe Egberts ingewisseld voor koffie- en theeproducten. Voor elke 500 waardepunten krijgt de Voedselbank 1 pak koffie. Deze koffiepakken worden toegevoegd aan de voedselpakketten die wekelijks ter beschikking worden gesteld aan mensen in Best en Oirschot die dat heel hard nodig hebben. Momenteel krijgen 75 huishoudens in Best, Oirschot en Son wekelijks een voedselpakket en 6 huishoudens om de 2 weken. Dat komt neer op ca 230 'monden' die geholpen worden.

Inleveren

Wie waardepunten in de la heeft liggen en hier niets mee doet, kan deze inleveren vóór 1 januari 2020 in bij de 2 AH winkels in Best, de 2 PLUS supermarkten in Best, de Cultuurbank in Best, Jumbo in Oirschot en Middelbeers, Kringloopwinkel D'n Inloop in Oirschot en R. van Overdijk Tweewielers in Spoordonk.

Op al deze locaties staat een speciale inleverton waar u de punten – bij voorkeur gebundeld per 1.000 punten – in kunt doen. Meer informatie is te vinden op onderstaande website:

bestoirschot.lions.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden