De creatieve dames.
De creatieve dames. (Foto: )

Drie dames exposeren in het Oude Kerkje

Middelbeers - In het weekend van 30 november en 1 december exposeren Gerry uit Schijndel, Edith uit Veldhoven en Petra uit Best in het Oude Kerkje in Middelbeers.

Gerry de Groot –van den Akker
Gerry de Groot schildert realistisch met olieverf op doek. In haar werk wil ze de schoonheid van de dagelijkse dingen laten zien. Inspiratie haalt ze uit gewone dagelijkse taferelen. Je moet daarbij denken aan de weerspiegeling in het water of het tegenlicht in de bladeren van de bomen.
Edith Rooijackers- van den Broek
Edith is 57 jaar, haar interesse ligt vooral bij het schilderen van portretten waarbij zij haar inspiratie haalt uit foto's op het internet, boeken en tijdschriften. Werken met olieverf heeft haar voorkeur.
Petra Spijkerboer
Petra heeft haar opleiding gevolgd aan de academie voor Schone kunsten in Arendonk. Zij schildert voornamelijk vanuit haar beleving, hierdoor ontstaan werken die dicht bij haarzelf liggen en waar zij haar gevoel in kwijt kan. Eenvoud is haar motto.

Het Oude Kerkje is op zaterdag open van 13.00 tot 17.00 uur, op zondag van 11.00 tot 17.00 uur. De entree is 2,00 euro (t.b.v. instandhouding van het monument), kinderen gratis. Het adres is Willibrordstraat 25, Middelbeers. Meer info is te vinden op www.oudekerkje.nl. Ook te vinden op Facebook via www.facebook.com/oudekerkje

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden