Een aantal prijswinnaars samen met Jacqueline en Hans. Foto: Martin van Wulfen - Pixelview
Een aantal prijswinnaars samen met Jacqueline en Hans. Foto: Martin van Wulfen - Pixelview (Foto: Martin van Wulfen - Pixelvieuw)

Griezeljaar feestelijk afgesloten

Met de prijsuitreiking op zaterdag 23 november is de editie van Halloween Oirschot 2019 feestelijk afgesloten.

Oirschot - In De Enck kwamen ruim honderd vrijwilligers en organisatie bij elkaar om samen te genieten, napraten en evalueren tijdens een afterparty. Met een half uur durend filmpje kon nu iedereen die de route zelf niet heeft kunnen lopen zien wat voor een geweldig event er weer is neergezet, samen met 300 andere vrijwilligers die bijna 10.000 bezoekers hebben zien langskomen op zaterdag 26 oktober.
Uit handen van de jury, bestaande uit Jacqueline van de Westelaken en Hans Markus, ontvingen de prijswinnaars de welverdiende prijs. Dit was tevens voor beide de laatste handeling binnen de organisatie van Halloween Oirschot. Jacqueline en Hans zijn er vijf jaar geleden mee begonnen, en inmiddels is het zo groot geworden dat dit niet meer te combineren is met de winkels die ze hebben. Wel zijn ze aan het broeden voor weer een nieuw evenement voor Oirschot. "Het bloed kruipt waar het niet gaan kan," volgens Hans.

De prijswinnaars: Kinderact Charlies Chocolate Factory. Locatie; Hoek Kanunnikensteeg/Kapittelhof. Deze deelde snoepjes uit aan de kinderen op een hele originele wijze. Straatact Drie huizen met een heksenfilm, kerkhof e.d. Locatie; Molenstraat. Een hele show voor de raam en de tuinen helemaal in stijl aangekleed. Ondernemers stimuleringsprijs Etalage van de makelaar met spookhuizen. Locatie; Rijkesluisstraat - Van de Meerendonk makelaar. Acts huize krankjorum Locatie; Doctor van Wamelstraat. Mensen hadden hun hele huis omgebouwd en lieten bezoekers door hun huis gaan om te griezelen. Aanmoedigingsprijs Locatie; Kapelpad 7. Een groep jongeren die daar een act hebben georganiseerd en zo de toekomst van Halloween Oirschot waarborgen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden