Roy Donders ontwerpt exclusieve kerstballen

Roy Donders met een kerstbal uit de lijn die hij ontwierp voor Tuincentrum Coppelmans.
Roy Donders met een kerstbal uit de lijn die hij ontwierp voor Tuincentrum Coppelmans. (Foto: )

Stylist, modeontwerper en zanger Roy Donders komt met een eigen kerstballenlijn. Deze zijn vanaf nu exclusief verkrijgbaar in alle filialen van tuincentrum Coppelmans en webshop.

REGIO - Roy Donders ontwierp de kerstballen in samenspraak met de creatieve afdeling van Coppelmans. "Ik liep al een tijdje met het idee rond om een speciale gedenk-kerstbal te ontwerpen. Er zijn al wel geboorte-kerstballen, maar nog geen kerstballen om iemand te herdenken. En dat terwijl daar wel behoefte aan is." Het idee ontstond eind vorig jaar tijdens de kerstborrel van Coppelmans waar Roy optrad. "Ik heb na mijn optreden mijn ideeën gedeeld met eigenaar Patrick Coppelmans." Die was meteen enthousiast: "Roy is een creatieve ondernemer en bruist van de ideeën. Het idee van de gedenkbal sprak me aan, maar ik zag nog meer potentie. Uiteindelijk zijn vijftien verschillende ballen geworden."

Luxe uitstraling

De kerstballen zijn van handgeblazen glas en hebben met hun gouden kleur en satijnen lintjes een luxe uitstraling. Roy: "De ballen moeten voor iedereen toegankelijk zijn, zowel qua prijs als looks. Daarom hebben we voor de combinatie van crème- en goudkleur gekozen. Dit past overal bij." Natuurlijk mag ook de typische Roy Donders-stijl niet ontbreken. Alle ballen zijn daarom voorzien van het logo van Roy Donders. Volgens de stylist van het Zuiden is de lijn slechts het begin: "Ik barst nog van de kerst-ideeën, hopelijk kunnen we die volgend jaar presenteren."

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden