Foto: MARCO SCHEURINK

Een weekend lang feest in Spoordonk

Spoordonk - Spoordonk kermis, de laatste kermis van het jaar. Ook dit jaar staat de kermis volledig in het teken van ConTenT Festival. Een groot tentfeest op 11, 12 en 13 oktober bij de Stapperij in Oirschot.

Drie dagen lang feest, elke dag een andere setting en artiesten van formaat. Dit omschrijft in één zin ConTenT Festival. Ook dit jaar is het de organisatie weer gelukt om een strak programma neer te zetten. Op vrijdag gaan we los op de beste hits, lekkerste meezingers en heetste R&B/HipHop nummers. Samen met de mannen van Aap uit de Mouw gaan Sjannies, Kruzo en Miss Nijhof er een heerlijk feest van maken. Voor de zaterdag hoeven we maar één ding te zeggen: Baby Blue. Vijf mannen die echt letterlijk alles kunnen spelen. Van ABBA tot Guus Meeuwis, het passeert op zaterdag allemaal. Samen met Schorre Chef & MC Vals en het opkomende DJ-duo Beatcrooks zorgen zij voor een onvergetelijke avond. De zondag staat in het teken van Oer-Hollandse gezelligheid. Een dag met nummers van René Schuurmans, Jeroen van Zelst, Arjon Oostrom, Jeffrey Heesen en lokale trots Jan Witlox.

Op vrijdag en zaterdag geldt een minimale leeftijd van 17 jaar en gaat de tent open om 20.30 uur. Op zondag 13 oktober is de tent toegankelijk voor alle leeftijden en gaan de deuren om 16.00 uur open. Kaartjes zijn te koop bij Dinercafé 't Kroegske of via www.content-festival.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden