Het team van Oirschot reisde af naar Zoetermeer.
Het team van Oirschot reisde af naar Zoetermeer. (Foto: )

Tonny van Kuringen behoudt haar titel

Zaterdag 28 september vond het langeafstand Run-Archery open NK plaats in Zoetermeer bij HKS Zoetermeer.

Oirschot - Deze wedstrijd, die gaat als een biahtlon met onderdelen als hardlopen en handboogschieten, is een mooie combinatie van beide sporten. De Run-Archery groep uit Oirschot heeft met 8 deelnemers meegedaan en een knappe prestatie neergezet. In een internationaal veld met deelnemers uit Rusland, Duitsland en Tsjechië hebben zij zich goed geweerd en mooie prestaties behaald.

Bij de Heren junioren werd Joep Prinsen in het open kampioenschap 4de. Bij het Nederlands Kampioenschap behaalde hij de 3e plaats. Bij de Heren senioren behaalde Guido Josquin een 12e plaats bij het open kampioenschap en Ton Smetsers van Atletiek Oirshot behaalde een mooie 14e plaats. Bij de Heren Masters behaalde John van Kuringen een 2e plaats bij het open kampioenschap en een 2e plaats bij het Nederlands kampioenschap. Wally van Mierlovan Atlhetiek Oirschot behaalde de 4e plaats bij het open kampioenschap.

Bij de Dames senioren kreeg Jonne wesseling de 4e plaats in het open kampioenschap en Anita van Dockters van Leeuwen een 5e plaats in het open kampioenschap. Bij de Dames Masters behaalde Tonny van Kuringen de 1e plaats in het Nederlands kampioenschap en werd ze 4e in het open kampioenschap bij de dames.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden