Middelbeerse kermis met gevuld feestprogramma

Middelbeers – Van zondag 25 tot en met dinsdag 27 augustus is het vernieuwde Doornboomplein het decor voor de Middelbeerse kermis.

Het was nog even niet zeker of de omvangrijke renovatiewerkzaamheden in het Middelbeerse centrum op tijd zouden zijn afgerond, maar de kermis kan 'gewoon' weer opgesteld worden op het plein. Naast de attracties is er ook een kermisprogramma bij Café De Doornboom. Op vrijdag verschijnt daar onder meer Kruzo op het podium en op zaterdag Ardistic. Zondag is de beurt aan Dansado & De Feestneger, maandag is het podium voor Jan Witlox. Kermisdinsdag is de 'klapper', vanwege het 40-jarig bestaan van de Solexrace. Die gaat van start rond 13.30 uur en de artiesten zijn dan de dj's Roel Adriaans en Bas Vermeer en de coverband Fragment.

Voormalig gemeentehuis

Ook bij het nieuwe grandcafé in het voormalige gemeentehuis van de Beerzen is een buitenbar geopend, als aanvulling op de faciliteiten van De Doornboom. Bij goed weer is daar van zaterdag 24 tot en met maandag 26 augustus ook een terras opgesteld. Op dinsdag opent het terras na de Solexrace. Tijdens de kermis wordt ook de naam van de nieuwe horecagelegenheid onthuld. Deze wordt waarschijnlijk pas begin 2020 officieel geopend, maar belangstellenden zijn tijdens de kermisdagen welkom om de verbouwingsvorderingen in het pand te bezichtigen, zo maakte uitbater Ronnie Vugts donderdag bekend.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden