Column Rens

Zuyver (slot)

Foto:

Het gezicht dat ze er nu bij trok, hoorde bij een Biblebelt-moeder die haar zoon op een eerlijk stuk handwerk betrapt achter de huis-pc, welke de verrichtingen van Bobby Eden toont in een schimmige kelder. De dochter pieste nu bijna in haar strak gesneden bikinibroek van het lachen. Vervolgens keek iedereen rond, alsof er toch niet ergens een verborgen camera stond. Andermaal verdween de arme knul uit het beeld om een nieuw glas te halen.

Ondertussen gingen mijn gedachten, vanwege de eerder genoemde 'massadzjie' terug naar de zomervakantie van 2017, een strandje bij Viareggio. Daar liepen nogal wat mensen uit minder bedeelde contreien rond, die probeerden badlakens met kitscherige dolfijnen en nep-Rolexen aan de man te brengen. Er was ook een Chinees vrouwtje, dat op luide toon, inderdaad, haar 'massadzjie' aanprees. Mijn vriendin vond het een goed idee. Het vrouwtje stelde zich keurig voor als Lily, maar misschien is dat Chinees voor Riri. In ieder geval: ze masseerde er met de subtiliteit van Badr Hari op los, op mijn van de lange autorit nog wat pijnlijke onderrug. Ondertussen legde ze uit, dat haar handel geweldig floreerde en dat werkelijk iedereen, op elk Europees strand haar riep om haar diensten. Ik hoorde hier niemand om Lily roepen, maar het vrouwtje poogde weer te geven hoe dat dan altijd klonk, als iedereen haar tegelijk riep en zij letterlijk handen tekort kwam: "Lily-Lily-Lily-Lily-Lily-Lily-Lily-Lily-Lily!!" Probeer het maar eens, om dat heel snel 48 keer achter elkaar te roepen. Mij lukt het niet, maar Lily wel hoor. In ieder geval: ik had nog nooit zo'n rugpijn als de drie vakantiedagen erna. Het voelde ongeveer alsof mijn lage dorsale musculaire massa was losgeraakt van mijn heup. Ofwel, alsof mijn kont totaal was afgescheurd. Ik keek en liep erbij alsof ik zojuist over een Amsterdammertje heen was gezakt. Gezegend zij de Chinese massagekunst.

De arme jongen was weer terug met een nieuw glas, dat hij de gefolterde moeder uiterst omzichtig aanreikte. Geen grappen over 'massadzjie' dit keer, wel zeer vele excuses, en alles ging nu wonderwel zonder ongelukken. Maar dat was misschien Zuyver Toeval.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden