De 37e editie van de fietsvierdaagse in Middelbeers vindt plaats van 5 tot en met 8 augustus.
De 37e editie van de fietsvierdaagse in Middelbeers vindt plaats van 5 tot en met 8 augustus. (Foto: )

Op de fiets door de Kempen

Van de redactie

Fietsvierdaagse Middelbeers

Dit jaar wordt voor de 37e maal de fietsvierdaagse van Middelbeers georganiseerd. Alle routes worden volledig uitgepijld. Daarnaast ontvangen deelnemers ook een gedetailleerde beschrijving van de route(s).

Middelbeers - De ervaren route-uitzetters hebben weer mooie tochten bedacht. Zo fietsen de deelnemers dit jaar op maandag via Haghorst na allerlei omzwervingen naar Berkel-Enschot om vervolgens in Goirle bij de stempelpost te komen. Via Biest-Houtakker komen de deelnemers weer terug in Middelbeers. Op dinsdag brengt de route de deelnemers via de Neterselse natuur naar Reusel om na de stempelpost via Bergeijk, Hapert en Casteren weer naar de eindbestemming van deze 2e dag te fietsen. De woensdagroute voert langs Landgoed Baest richting Spoordonk en Oisterwijk. Na de stempelpost gaat de route via Haaren naar Esch om tot slot via Oirschot terug te keren naar de eindbestemming van dag 3. Op donderdag, de laatste dag van deze fietsvierdaagse, zal de route via het Groenewoud richting Oirschot en Lennisheuvel naar de stempelpost voeren. Daarna gaat de tocht via Liempde en Best via de andere kant van 'het Monument in het Groen' Oirschot naar eindpunt Café de Zwaan in Middelbeers. Al met al een prachtige manier om in korte tijd, sportief en ontspannen het Brabantse land beter te leren kennen.

Data fietsvierdaagse

De fietsvierdaagse is dit jaar van maandag 5 tot en met donderdag 8 augustus. Dagelijks kan er gestart worden tussen 10.00 uur en 15.00 uur. Het startpunt is, zoals jaarlijks, Café de Zwaan aan de Hoogdijk 32 in Middelbeers. Er kan gekozen worden voor een route van ongeveer 40 kilometer en een route van ongeveer 55 kilometer. Beide routes hebben op hetzelfde punt een stempelpost bij een horecagelegenheid. Daar is dan ook de mogelijkheid om even de benen te strekken en zo gewenst iets te consumeren.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden