Alle deelnemende hockeyers & trainers van de dagen in 2018.
Alle deelnemende hockeyers & trainers van de dagen in 2018. (Foto: B. Toenders)

Drie dagen sporten voor 255 jongeren

Dinsdag 13 augustus starten voor de vijfde maal de Jumbo Hockeydagen bij Hockeyclub Oirschot. Een driedaags dagkamp voor kinderen van 9 tot en met 14 jaar. Met een deelname van 110 kinderen en maar liefst 34 vrijwilligers gaan zij zich drie dagen lang lekker met hockey bezig houden.

Oirschot - Tegelijkertijd wordt bij Voetbalclub Oirschot Vooruit, alweer voor de twintigste maal, de Jumbo Voetbaldagen georganiseerd. Met een deelname van 145 kinderen en 40 vrijwilligers gaan ook deze sporters zich weer voorbereiden op het nieuwe seizoen.

De kinderen en vrijwilligers krijgen onder andere een volledige sportoutfit waarin zij drie dagen lang lekker kunnen sporten en ook herkenbaar zijn. Nadat vorig jaar de plannen voor één groot hockey- en voetbalcomplex niet zijn doorgegaan, hebben beide clubs hun velden vernieuwd. Bij de hockeyclub zijn twee nieuwe watervelden aangelegd en het zandveld heeft een nieuwe toplaag gekregen. Bij de voetbalclub zijn twee nieuwe kunstgrasvelden gekomen. Bij de voetbalclub wordt nog druk gewerkt aan de nieuwe kantine en kleedkamers.

Meer berichten