Wateroverlast
Wateroverlast (Foto: Mayke Lier)

Senioren willen oplossing voor natte voeten

INGEZONDEN - Bewoners van levensloopbestendige woningen aan de Kaarsenmaker in Middelbeers krijgen regelmatig natte voeten. Oorzaak is de verlate bestrating die naar horen zeggen pas in september geschiedt.

De kunststof loopplaten zijn verwijderd en na herhaaldelijk bellen met de gemeente en de belofte te worden teruggebeld over dit waterprobleem is het stil. Na het eerste contact met gemeente Oirschot werd gezegd dat Van Herpen, het bouwbedrijf, dit moest oplossen omdat zij de grond nog in beheer zouden hebben. Na een telefoontje werd dit krachtig ontkend en werd de betekenis 'van het kastje naar de muur gestuurd' duidelijk. Na nog een paar telefoontjes en mail met foto’s is er nog steeds geen reactie. De senioren staat het water tot aan de lippen of beter gezegd tot aan de enkels.

Mijn vraag aan de gemeente: Is er teveel bezuinigd op personeel of zijn er teveel regels en personeel dat alles van de een naar de ander stuurt maar geen actie onderneemt? Het lijkt zo simpel; leg de loopplaten terug en klaar. Maar ja, waarschijnlijk moet er eerst een bestuursvergadering over komen en een ongeluk gebeuren zodat het gezegde van de put en het kalf zijn herkomst verklaart.

Mayke Lier

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden