JBV De Knusse Boules houdt 'D'n Uitkijk Open'

JBV De Knusse Boules organiseert 'D'n Uitkijk Open'. Dit is een open jeu-de-boulestoernooi voor tripletten en wordt voor de 22ste keer gehouden. De locatie is Hoogeindseweg 23 in Oostelbeers, het thuishonk van de vereniging. 

Het is een gezelligheidstoernooi met leuke prijzen in natura. Vorig jaar deden maar liefst 46 tripletten mee. 138 deelnemers hadden toen een fijne dag in een sportieve sfeer. Het zonovergoten weer en de boslucht deden de rest. De organisatie hoopt in 2019 op een herhaling daarvan.

Deelnemers aan het toernooi worden op zondag 30 juni om 10.00 uur verwacht en de eerste wedstrijd begint om 10.30 uur en wordt rond 17.00 uur afgesloten. De kosten per triplette zijn 15,00 euro.

Wedstrijdspeler, competitiespeler, af-en-toe-speler of bijna-nooit-speler: iedereen kan meedoen. Daarom wordt er in twee poules gespeeld: poule 1 voor gevorderde spelers en poule 2 voor recreanten en gelegenheidsspelers. Bij opgave moet de speelsterkte doorgegeven worden.

Catering, toiletten en parkeergelegenheid zijn aanwezig. Publiek is welkom, toegang gratis. 

Meer informatie staat op de website www.deknusseboules.nl

De inschrijvingen kunnen worden ingestuurd tot en met vrijdag 28 juni op de mail: info@deknusseboules.nl of telefonisch 013-5143224.

Meer berichten