Liedertafel Santé maakt nieuwe ontwikkelingen door. Foto: Jac van Poppel
Liedertafel Santé maakt nieuwe ontwikkelingen door. Foto: Jac van Poppel (Foto: Jac van Poppel)

Liedertafel Santé herboren

Nee, geen nieuwe outfit. Liedertafel Santé treedt nog steeds op in kleding waar de kleuren rood en zwart de overhand hebben. Maar verder is er veel nieuw. De zangvereniging heeft een nieuw logo waarin de hoedjes van de dames en heren worden uitgebeeld. De repetitielocatie is nu de Harmoniezaal van Restaurant de Burgemeester nadat Hof van Solms de deuren sloot. Ook heeft de vereniging nieuwe begeleiding in de persoon van accordeonist Rob en na een tijd te hebben gezongen zonder dirigent mag Santé zich gelukkig prijzen met dirigent Jos.

Oirschot - Op de website https://sante-oirschot staat onder andere de actuele agenda. Op de oefenavonden kunnen geïnteresseerden komen luisteren en/of meezingen. Er is voldoende ruimte in de nieuwe locatie. Santé is druk aan het oefenen voor de komende optredens waaronder hun eigen festival op 1 september. Op die dag gaan ze de bezoekers op en rond de Markt weer trakteren op het jaarlijkse Liedertafelfestival. Uit het grote aantal aanmeldingen is een selectie gemaakt van 13 liedertafels uit Brabant.

Het Liedertafelfestival start om 13.00 uur en het evenement eindigt rond 17.00 uur. Dit festival wordt weer samen met Old Timers Oirschot georganiseerd. Nader bericht over het gezamenlijke festival volgt in augustus. In de tussentijd kunnen zij die willen Liedertafel Santé zien en horen op de zomeravondmarkten en bij de kunst en cultuurmarkt Petit Montmartre. Ook treedt Santé op bij het korenfestival in Oisterwijk.

Meer berichten