Foto: Martin van Wulfen
Foto: Martin van Wulfen (Foto: Martin van Wulfen )

Fietsen langs boeiende bedrijven in Oirschot

Op maandag 10 juni verzorgt het Land van Oirschot weer de bekende fietsdag. De fietstocht is dit jaar ook geschikt om te wandelen en met de auto te maken.

Oirschot - Het is een rondje in Oirschot van 11,5 kilometer en voert langs vier verschillende boeiende bedrijven waar u de tocht even kunt onderbreken met een bezoek aan het bedrijf. Deelnemen aan de tocht is gratis. De deelnemende bedrijven die van 11.00 tot 16.00 uur 'open huis' houden zijn:

’t Bint met verschillende proeverijen van ondernemers van het Land van Oirschot; Oirschot Organics met biologische groenten; ’t Hebbedingkse met brocante en woonaccessoires en Ad van der Schoot Antiek met antiek en oude kunst en mogelijkheden tot taxaties.

Op al deze adressen kunt u even rusten en kunt u uitgebreid uitleg krijgen over het bedrijf en de verschillende producten.

De uitgebreide routebeschrijvingen van de tocht zijn verkrijgbaar bij de deelnemende bedrijven, ’t Bint, Tip Oirschot, De Enck, Ons Mevrouw en bij de campings en B&B’s in Oirschot; u kunt gratis deelnemen aan de tocht.

www.landvanoirschot.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden