Foto:

FW: Artikel Avond4daagse

De wandelschoenen kunnen weer uit de kast want ook dit jaar organiseert de stichting VKJZ in samenwerking met de KWBN de Avond4daagse. Van dinsdag 4 juni tot en met vrijdag 7 juni zijn er elke dag tochten van vijf, tien of vijftien kilometer te bewandelen. Voor de allerjongste wandelaars en de mensen die slecht ter been zijn is er tevens een route van twee kilometer.

Om jezelf in te schrijven, kun je gebruik maken van het online inschrijfformulier wat te vinden is op www.vkjz.nl. Meedoen kost drie euro per wandelaar en de betaalavond vindt plaats op dinsdag 28 mei tussen 19.00 uur en 20.00 uur in de Enck.

Traditiegetrouw bestaat de mogelijkheid om de Avond4daagse voor KiKa te lopen en zodoende het goede doel te steunen. Door sponsors te zoeken en jezelf aan te melden via de actiepagina van KiKa, welke te vinden is op bovenstaande website, krijg je een eigen sponsorpagina en ontvang je na afloop het KiKa-cadeautje. Ook is er een mooie prijs te winnen voor de KiKa-kanjer; degene die op vrijdagavond om 20.00 uur het meeste sponsorgeld heeft verzameld.

Ook zal de Avond4daagse weer eindigen met een groots FinishFeest, wat dit keer plaats zal vinden bij brouwerij Vandeoirsprong en waar op vrijdag ook het vertrekpunt is. Alle andere dagen wordt er gestart en gefinisht op het plein van kindcentrum de Linde. Het is de bedoeling dat de wandelaars tussen 19.00 uur en 20.00 uur aankomen bij de brouwerij. Om zoveel mogelijk mensen bij het FinishFeest aanwezig te kunnen laten zijn, adviseert de organisatie om op de laatste dag wat eerder te vertrekken. Op de website van VKJZ vindt u alle informatie omtrent dit wandelfestijn.

Meer berichten