Tickets kunnen ook online worden gekocht via de website en facebookpagina: www.pinksterfeestenwestelbeers.nl
Tickets kunnen ook online worden gekocht via de website en facebookpagina: www.pinksterfeestenwestelbeers.nl (Foto: )

3 dagen feest in Westelbeers tijdens 49e Pinksterfeesten

Feestvieren en tegelijkertijd een goed doel steunen, dat kan al jaren tijdens de Westelbeerse Pinksterfeesten. Ook de opbrengst van de 49e editie komt weer geheel ten goede aan de Westelbeerse schoolbus.

Westelbeers - In het pinksterweekend van 8, 9 en 10 juni valt er in en rond de feesttent aan de Broekeindsedijk voor jong en oud weer van alles te beleven. De zaterdag- en zondagavond zijn alleen toegankelijk vanaf 17 jaar.

QMusic – The Party & Party Animals

Op zaterdag 8 juni komt de enige echte QMusic The Party naar Westelbeers. Met een optreden van Party Animals. Dansen, feesten en (her)beleven van de allergrootste (foute) hits! De avond begint om 20.00 uur zal tot 01.00 uur duren.

Kindermiddag

Op 1e pinksterdag gaat om 14.30 uur de kindermiddag van start. Met diverse activiteiten, een loterij en feestdj Joey, zal het de kinderen aan niets ontbreken. De toegang voor deze middag is gratis.

Hollandse avond

Zondagavond 9 juni belooft weer een echte Hollandse feestavond te worden, met optredens van Helemaal Hollands, Samantha Steenwijk en Snollebollekes.

De avond begint om 20.00 uur. Voor, tussen en na de optredens laat dj Max Miller tot 01.00 uur van zich horen.

Rommelmarkt

Op maandag 10 juni, tweede pinksterdag, begint om 10.30 uur het eigenlijke volksfeest. Op en rond het feestterrein aan de Broekeindsedijk zullen de kraampjes dan weer opgesteld staan zodat de bekende Westelbeerse rommelmarkt van start kan gaan. In de talrijke stands zullen allerlei attributen te vinden zijn. Diverse vrijwilligers zijn bij de mensen thuis langs gegaan om de spullen op te halen. Deze worden hier verkocht en de opbrengst is weer voor de Westelbeerse Schoolbus. Ook zullen er nog eens 180 kramen staan waar diverse mensen hun zolderopruiming en/of zelfgemaakte spullen aanbieden. Hoogtepunt van de markt is de publieke verkoop met opbod. Verder is er voor de jeugd schminken en een luchtkussen. En om het nog gezelliger te maken zijn er looporkesten aanwezig. De entree voor de rommelmarkt bedraagt 2 euro. Vanaf 16.00 uur zal dj Frank van Weert zorgen voor een feestelijke muzikale afsluiting van deze editie van de Pinksterfeesten.

Kaarten voor de zaterdagavond en zondagavond zijn te verkrijgen à 10 euro bij de volgende voorverkoopadressen, kaarten aan de kassa zijn 12,50 euro.

Café de Zwaan, Hoogdijk 32 te Middelbeers; Eetcafé Kerkzicht, Heuvelstraat 10 te Diessen; Café 't Kroegske, Spoordonkseweg 80 te Spoordonk.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden