Wie wordt Winkelier van het Jaar?


Winkeliers kunnen zich tot 23 mei aanmelden voor de strijd om de titel 'Lokale Winkelier van het Jaar'. (foto: Shutterstock)
Winkeliers kunnen zich tot 23 mei aanmelden voor de strijd om de titel 'Lokale Winkelier van het Jaar'. (foto: Shutterstock) (Foto: Shutterstock)

Wie wordt Winkelier van het Jaar?

Wie is de beste lokale winkelier van Nederland? De nominatieronde voor deze verkiezing van Reclamefolder.nl en VOTE company is gestart. Lokale winkeliers kunnen zich tot 23 juni aanmelden om mee te dingen naar de titel. Landelijke ketens zijn uitgesloten van deelname.

De verkiezing vindt plaats in dertien categorieën: bakkerijen, bouwmarkten, delicatessenwinkels, drogisterijen, electronicawinkels, groentewinkels, huishoudelijke artikelen, modewinkels, opticiens, slijterijen en wijnwinkels, speelgoed- en cadeauwinkels, telefoonwinkels en woonwinkels.

De keuze voor uitsluitend lokale winkeliers is bewust gemaakt. Niels de Groot van VOTE company: "Het zijn de lokale winkeliers die sfeer en eigenheid aan een gemeente geven. En juist deze ondernemers, die het hardst moeten werken om zich staande te houden, verdienen meer aandacht."

Winkeliers hebben tot 23 juni de tijd om hun winkel gratis aan te melden voor de verkiezing. Na die datum krijgen de consumenten tot 2 juli de kans om te stemmen op hun favoriete winkelier in een van de dertien categorieën. Er worden winnaars per gemeente gekozen, die weer doorstromen naar een provinciale en landelijke finale.

Reclamefolder.nl is net als deze huis-aan-huiskrant onderdeel van De Persgroep.

winkelierverkiezing.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden