Groepsfoto van team 'Wat ALS'.
Groepsfoto van team 'Wat ALS'. (Foto: )

'Wat ALS' in naam van Ivonne naar Mont Ventoux

Van de redactie

Enkele jaren geleden hebben Lisa van den Putte en 2 vriendinnen een team gevormd met het doel om de verschrikkelijke berg Mont Ventoux te gaan bedwingen. Ivonne, de moeder van Lisa, werd getroffen door de slopende ziekte ALS.

Westelbeers - De meiden wilden haar moreel gaan steunen bij haar moeilijke gevecht. Want voor deze ziekte bestaat nog steeds geen behandeling. In vriendschap verbonden met elkaar heeft de groep onder de naam 'Wat ALS' intussen al twee keer de berg lopend en fietsend beklommen. Vorig jaar met een team van 10 deelnemers. Dit jaar gaat dat voor de derde keer gebeuren, maar helaas kan Ivonne dat nu niet meer meemaken, want zij heeft de ongelijke strijd tegen haar ziekte op moeten geven. Toch zal ze erbij zijn als haar team van 17 vrienden en vriendinnen de berg op gaan. Ivonne heeft nu een speciaal plaatsje in hun hart. Wat zou het mooi zijn als deze prachtige vriendengroep moreel en financieel ondersteund zouden worden, want zij doen het voor alle ALS patiënten en voor het onderzoek naar deze vreselijke ziekte. Op 18 mei houdt Wat ALS een trimloop/wandeling in het prachtige natuurgebied Wit Holland (Landschotse Heide) bij Westelbeers. De opbrengst is voor het onderzoek naar de ziekte ALS. Inschrijven kan op een van de volgende manieren:

Via het emailadres marijmaaswatals@gmail.com.

Via de inschrijflijst in het clubhuis van Atletiek Oirschot.

O p de dag zelf tussen 12 en 13.00 uur bij Café De Doornboom in Middelbeers.

De start van deze loop voor het goede doel is om 13.00 uur bij Café De Doornboom in Middelbeers. Er kan 10 of 15 kilometer gewandeld of gerend worden. Het inschrijfgeld van 5,00 euro gaat volledig naar het goede doel. Aangezien parkeren wegens werkzaamheden aan het Doornboomplein moeilijk is, wordt geadviseerd zoveel mogelijk met de fiets te komen. Iedereen, die niet mee kan doen, maar dit goede doel toch wil steunen, kan dat doen via

www.tourduals.nl/team/wat-als-2.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden