Vermaakt tijdens een eerdere editie van PeerPoP.
Vermaakt tijdens een eerdere editie van PeerPoP. (Foto: )

PeerPoP barst los: Regionaal talent op muzikaal festijn

Te gekke bands uit de regio bestijgen het podium. De PeerPoP-glazen, dit jaar met wit logo, worden gevuld met bijzondere biertjes afgetopt door een mooie witte kraag. Het belooft weer een fantastisch feest te worden in Middelbeers op zondag 5 mei van drie tot twaalf.

Middelbeers - Op zondag 5 mei vormen Gasterij De Kemphaan en het aangrenzende plein het gezellige festivalterrein. Vanaf 15.00 uur kunnen de unieke PeerPoP-glazen gevuld worden met diverse speciale biertjes. In de foodcorner kun je terecht voor een heerlijke hap.

De bands en de dj's staan garant voor een groot muzikaal festijn. PeerPoP wordt afgetrapt door de jonge band No Silence, winnaar van het Young Guns festival! Verder wordt het festivalplein op z'n kop gezet door A few good Wibra's (een super combinatie van The Wibra's en A Few Good Men met stevige rock, ballades en blues), Get a Grip (gezellige grote pop-, rockcoverband uit regio Oirschot), Challenge (negen-koppige formatie die pop, soul, disco, rock en nederpop ècht tot leven brengt), Wasko (ultieme Boyband nieuwe stijl steekt nummers in een nieuw jasje en brengt gewaagde mash ups ). Het dj-podium wordt bezet door niemand minder dan dj Joey Kolsters en de vooral lokaal zeer bekende El Chapo & Friends.


Ook de voetbalwedstrijd Willem II – Ajax kan op scherm gevolgd worden, zonder iets van het festival te hoeven missen.
Kortom: PeerPoP wordt weer 'un mooi fisje'.

PeerPoP

De opbrengst van PeerPoP komt geheel aan de goede doelen ALS en Parkinsonisme . Voor verder onderzoek naar de oorzaak van en een therapie voor deze genadeloze ziektes. PeerPoP, zondag 5 mei vanaf 15.00 uur. Gasterij De Kemphaan Middelbeers. Entree 10,00 euro (dit is inclusief het exclusieve PeerPoP bierglas). Meer info: www.facebook.com/events/gasterij-de-kemphaan-in-middelbeers/peerpop/798100676925709/

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden