Lou Spierings viert 40-jarig dienstverband

Lou in het zonnetje.
Lou in het zonnetje. (Foto: )

9 april 1979 was de startdatum van het inmiddels 40 jarige avontuur van Lou Spierings bij Heras. Op 40 jaar later is hij geheel terecht door zijn collegas in het zonnetje gezet.

Oirschot - Bij het openen van de gordijnen kon hij een spandoek, uiteraard op een Heras bouwhek, bewonderen. Eenzelfde exemplaar stond bij het bedrijf.

De dag begon voor hem heerlijk ontspannen met een champagneontbijt. Om 16.00 uur werd hij op kantoor verwacht waar hij verrast werd met 3 speeches waaruit nog maar eens duidelijk werd dat iedereen altijd met veel plezier met en voor hem gewerkt heeft en werkt. Tijdens deze borrel werden 2 cadeaus overhandigd. Een kunstwerk wat verbondenheid en samenwerken symboliseert en een helikoptervlucht. Uiteraard zal deze vlucht ook boven zijn huis in Oirschot en Heras gaan.

In de avond heeft hij deze feestelijke dag met zijn dierbare mogen afsluiten middels een heerlijk diner.

Lou is al 40 jaar actief bij Heras in commerciële functies. In de begin jaren druk met permanent hekwerk. Daarna al vlug vol enthousiasme en gedrevenheid bij de bouwhektak. Waar hij tot op de dag van vandaag de mooiste orders weet binnen te halen.

Wie Lou niet kent vanuit de hekken, heeft hem vast eens op de tennisbaan voorbij zien komen. Daar is Lou in Oirschot regelmatig te vinden. De collega's wensen Lou nog veel fijne en veilige jaren toe.

Meer berichten