Kapsalon Marc valt wederom in de prijzen

Oirschot - Dit jaar werd op 7-8 april de BarberSociety 2019 gehouden te Amsterdam.

Tijdens dit evenement zijn er ook kapperswedstrijden, zondag 7 april deed deelnemer Jari van de Kerkhof (winnaar Young talented 2018!) mee aan de Barberbattle voor de pro's. Er waren deelnemers uit onder andere Griekenland, Engeland, Noorwegen, Belgie, Roemenie en Bulgarije. Het is een prestigieuze battle waarbij de crème de la crème tegen elkaar strijdt door drie opdrachten te voldoen, helaas viel Jari dit jaar niet in de prijzen, maar het vakwerk wat hij liet zien was wederom van grote klasse. Op maandag 8 april was Sanne Schilders eveneens werkzaam bij Kapsalon Marc/Barbershop Marc aan de beurt. De arena was weer goed gevuld met alle grote talenten vanuit de BeNeLux.

Sanne had de opdracht om een authentiek herenkapsel te creëren met alleen een schaar, mes en kam. De volgende opdracht die Sanne moest doen was een 'freestyle kapsel'. Het werk van Sanne was van hoog niveau en dit werd dan ook beloond met de tweede prijs.

Marc Michielse, eigenaar van Kapsalon Marc/Barbershop Marc is dan ook ontzettend trots op zijn medewerkers, hij heeft al zijn medewerkers zelf opgeleid en begeleid en coacht hen voor deze wedstrijden.

Meer berichten