Benefietdiner: Met zijn allen voor Morris


Foto:

Benefietdiner: Met zijn allen voor Morris

Van de redactie

In september 2018 op de zomermarkt in Oirschot zijn de 1e contacten gelegd met Jan van Gestel (eigenaar van Bistro De Verwennerij en Café Vingerhoeds) en is het idee om een benefietdiner voor Stichting Morris ontstaan.

Oirschot - De afgelopen maanden zijn Jan en Stichting Morris aantal keren bij elkaar gekomen om het plan 'benefietdiner' vorm te geven. Een diner organiseren voor 87 gasten is een grote klus. Maar een klus die zij met heel veel plezier hebben georganiseerd. Tijdens het diner heeft er een Morris's quiz plaats gevonden. Er werden vragen gesteld over het leven van Morris. Tahnee van Erning heeft de 1e prijs gewonnen, de 2e en 3e prijs waren voor Cindy Wilms en Yvonne Heijms. Na het hoofdgerecht werd er een veiling gehouden. Heel veel ondernemers uit Oirschot hebben een cadeau aan de stichting gesponsord voor de veiling.

Bedankt!

Stichting Morris wil graag alle sponsoren enorm bedanken: Cable park Aquabest, D'n Hut, D'n Oirschoste Kegel, De Oirsprong, Dolfinarium, Huidverzorging Arianne, Huize Carmiggelt, Il Tavolino, Juliantoren, The Inside Oisterwijk, De Ster Kaas & Culinair, Bevrijdende Vleugels, Kapsalon Leonie, De Proefkamer, De Viermennekes, Zo Klein, Beij Kaatje Wellness, Inner Peace, De Beurs, Bij Juud, Best Zoo, BillyBird, ZIB zwemcentrum Best, Slagerij Joost Vugs, Landelijk at Home, Mitra's Oirschot, Laco Sportcentrum Oirschot, Pannenkoekenhuis De Ontdekking, Restaurant Il Gusto, Hoofdzusters Oirschot, Barbershop Marc, Van Mil en Mil, Buutvrij, Eric van Laarhoven fotografie, IWR International Wellness, Gobo licht en geluid, Bed and Breakfast Huijs en Hoff Oirschot. En natuurlijk de hoofdsponsor Jan van Gestel met café Vingerhoeds en Bistro De Verwennerij.

Ontlading

Wat een ontlading was er in de zaal toen de organisatie na het dessert de voorlopige opbrengst bekend maakte: 6.600 euro voor ieders held Morris.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden