Foto: B. Peters
Foto: B. Peters (Foto: B.Peters)

Een steentje bijdragen voor Damaslawek

In december (12 tot en met 16 december) gaan leden van Comité Polen uit Oost,-West-en Middelbeers, zoals voorgaande jaren, opnieuw kerstpakketten bezorgen in de meest arme gezinnen in de gemeente Damaslawek, de gemeente waar het vorig jaar de 30-jarige vriendschapsbanden mee werden gevierd.

De Beerzen - De gemeente Damaslawek is een landgemeente in het Poolse Groot-Polen, in Wagrowiecki. De zetel van de gemeente is in Damaslawek. De gemeente telt ongeveer 5600 inwoners. De pakketten worden in Polen samengesteld, zodat men zoveel mogelijk eigen producten krijgt. Voor 20 euro kunnen de vrijwilligers een heel mooi en goed gevuld pakket met levensmiddelen samenstellen. Natuurlijk wil het comité graag in zoveel mogelijk gezinnen en bij alleenstaanden, waar hulp hard nodig is (en die zijn er nog steeds (te) veel), een pakket bezorgen en daarom doen ze hierbij een oproep aan u allen om hen te helpen om weer voldoende pakketten te kunnen samenstellen en om ook een extraatje van hieruit te kunnen meenemen om bij de pakketten te doen. Deze pakketten zullen ook dit jaar weer door leden van het comité persoonlijk worden uitgedeeld. Daardoor is er de zekerheid dat de pakketten op die plaatsen terechtkomen waar hulp het hardst nodig is. Het comité ziet hoe deze mensen leven en ervaren hun blijheid en dankbaarheid voor een beetje aandacht in deze periode voor Kerstmis vanuit De Beerzen en directe omgeving. Uw bijdrage wordt door hen en door het comité dan ook enorm gewaardeerd.

U kunt uw vrijwillige bijdrage overmaken op rekeningnummer NL49RABO 01338.38.706 van de Rabobank ten name van Stichting Comité Polen of afgeven aan een van de leden van het comité. Het is ook mogelijk een pakket op naam te bestellen voor een gezin in Damaslawek. U levert dan een bedrag van 20 euro per pakket + naam en adres waar het pakket naar toe moet in bij een van de leden van het comité (graag vóór 9 december) Het comité spreekt bij voorbaat haar dank uit aan alle helpende handen.

Meer informatie &

contact:

Frans Putmans, 5141774; Monique van Erve, 5142174; Jeanne van Gestel, 5142431; Toos van Deursen, 5142149

Meer berichten