Foto:

Lokale toppers sluiten jubileumjaar af

Van de redactie

Nog enkele kaarten beschikbaar voor unieke voorstelling in Parktheater

In 2018 hebben de twee scholen, die vijftien jaar geleden samengingen onder de naam Voortgezet Onderwijs Best-Oirschot, het hele jaar feestgevierd. Het Heerbeeck College vierde zijn 50-jarig bestaan als scholengemeenschap, het Kempenhorst College vierde het 50-jarig bestaan van zijn naam en beide scholen vieren een halve eeuw Mammoetwet.

Oirschot/Best - Als feestelijke afsluiting van het jubileumjaar bieden de VOBO-scholen op vrijdag 16 november aan medewerkers en speciale genodigden een speciale voorstelling aan in het Parktheater in Eindhoven. In deze voorstelling zullen oud-leerlingen uit Oirschot en Best , die (semi-)professioneel zijn verdergegaan in de wereld van het theater, hun oud-docenten laten genieten van hun talenten. De artistieke leiding van deze voorstelling is in handen van Pascal Muller, reeds jarenlang de drijvende kracht achter de jaarlijkse Theatercafés op het Heerbeeck College.

Aan het programma werken onder andere mee: musicalster Ruud van Overdijk (speelt in internationale producties zoals We Will Rock You, Hair en Rent en finalist bij de talentenjacht Op zoek naar Zorro); dansgroep The Fire met Mirte Brouwers (afgelopen jaar winnaars van Holland's got Talent); paaldanseres Zoë Timmermans (halve finaliste in Holland's got Talent); Jolijn Goethals, singer-songwriter in Londen (bracht onlangs haar eerste EP uit); Anouk Scheepens (speelde in de tourende productie van Aladdin, volgde prestigieuze musicalopleiding in Londen en bouwt daar momenteel haar musical-carrière uit); Roxanne Wesel (studeerde jazzzang in Londen en timmert daar verder aan de weg); Emma van de Laar (volgde artiestenopleiding en zet haar volgende stappen in dit vak) en Jeroens Clan, wereldberoemde cabaretgroep in de regio en in de Nederlandse cabaretwereld. Deze voorstelling vindt plaats in het Parktheater in Eindhoven op vrijdag 16 november om 20.15 uur. Er zijn nog plaatsen beschikbaar voor oud-leerlingen en andere geïnteresseerden die deze voorstelling graag willen bijwonen.

Meer berichten