Pixelview-fotografie.com
Pixelview-fotografie.com (Foto: Pixel view)

Uniek samenwerkingsproject viert feest

Van de redactie

Vijf jaar 't Bint in Oirschot

't Bint in Oirschot is vijf jaar geleden gestart onder het motto 'Wij gaan 't samen rooien'. Na vijf jaar zeggen ze vol overtuiging: 'we rooien 't samen!'

Oirschot - Daarom is het op vrijdag 19 oktober en zaterdag 20 oktober van 12.00 tot 17.00 uur feest in 't Bint aan de Rijkesluisstraat 36a.

't Bint

't Bint is een samenwerkingsproject van Oirschotse ondernemersvereniging Land van Oirschot en de zorgpartijen GGzE/de Boei en Severinus. Dit project krijgt gestalte met behulp van de inzet van veel vrijwilligers.

Ze kunnen nu als samenwerkingspartijen zeggen dat ze de doelstellingen 'ontmoeten – verbinden – samenwerken' meer dan waargemaakt hebben. Cliënten van de zorgpartijen hebben veel verschillende dagbestedingsactiviteiten – niet alleen in de winkel, maar ook bij de Oirschotse ondernemers. De winkel met streekproducten en andere artikelen wordt goed bezocht. De kerstpakketten die via 't Bint verzorgd worden, zijn enorm populair.

De medewerkers van 't Bint zijn enorm trots op wat ze samen in Oirschot bereikt hebben:

Trots op de unieke samenwerking tussen zorgpartijen en lokale ondernemers.

Trots op de vele vrijwilligers die bij 't Bint actief zijn.

Trots op de klanten die de mooie en (h)eerlijke producten van 't Bint waarderen.

Trots op de circa 50 Oirschotse ondernemers die in 't Bint participeren.

Tros op wat ze met 't Bint inmiddels voor Oirschot betekenen.

Feest

Ze zijn zó trots, dat ze dit eerste lustrum van 't Bint graag met iedereen willen vieren. Op vrijdag 19 oktober en zaterdag 20 oktober is het feest in 't Bint aan de Rijkesluisstraat 36a.

U bent allen welkom om te genieten een kopje koffie met iets lekkers en u wordt getrakteerd op (h)eerlijke proeverijen van producten van eigen bodem.

Meer berichten