Foto: Johannes Vande Voorde
Foto: Johannes Vande Voorde (Foto: Johannes Vande Voorde)

Bert Gabriels zoekt geluk in Oirschot

Van de redactie

Comedy in de Enck

Rent u ook hysterisch achter het geluk aan? Verslindt u er boeken met de tegeltjeswijsheden 'Wees jezelf' of 'Beleef het moment'. Cabaretier Bert Gabriëls maakt in zijn nieuwe programma 'Gelukzoeker' de geluksmaffia belachelijk.

Oirschot –Als u geluk haalt uit uw relatie of uit religie, dan heeft hij voor u ook nog wel een paar stevige one-liners. Op zaterdag 6 oktober staat Bert Gabriëls op de planken in De Enck in Oirschot met een nieuw avondvullend programma.

Gabriëls maakte naam met programma's als 'Zonde van de Zendtijd', 'Absurdistan' en 'Advocaat van de Duivel', maar ook met de docureeks 'Terug naar Eigen land'.

Met al die ervaringen op zak gaat hij weer het podium op voor het pure comedywerk. In z'n nieuwe show gaat Bert op zoek naar geluk. Wij denken altijd dat geluk in een klein hoekje zit, maar iemand zou eens moeten vertellen waar dat hoekje te vinden is. Bert?

Liefste publiek,

Even voorstellen: ik was in mijn leven al boerenzoon, student, striptekenaar, schoonmaker, naaktmodel, loketbeambte, diensthoofd, auteur, fabrieksarbeider, jurist, theaterregisseur, TV-maker, acteur en cabaretier.

En overal lag het geluk eigenlijk al voor het rapen, maar meestal had ik m'n handen vol met andere shit.

Is het mogelijk om gelukkig te zijn in deze wereld?

Ik heb het even uitgezocht voor jullie, en geloof me, het antwoord is een grap.

Groetjes,

Bert

Bert Gabriëls heeft voor u uitgezocht of het mogelijk is om gelukkig te zijn in deze wereld. Een schijnbaar eenvoudige vraag, die hij tijdens zijn show op zaterdag 6 oktober in De Enck in Oirschot zal beantwoorden.

Locatie: De Loop 67, Oirschot. Telefoonnummer: 0499-572691 of www.deenck.nl

Meer berichten