Alle geïnteresseerde (amateur)kunstenaars zijn welkom om deel te nemen aan de markt.
Alle geïnteresseerde (amateur)kunstenaars zijn welkom om deel te nemen aan de markt.

Petit Montmartre roept kunstenaars op

Op zondag 1 juli tussen 13.00 en 17.00 uur wil de Stichting Amateurkunst Oirschot, Spoordonk, Oost-, West- en Middelbeers (OSO) wederom een Kunstmarkt houden rondom het Boterkerkje in Oirschot met daarbij ook veel aandacht voor cultuur (live muziek en theater).

Oirschot - De markten in voorgaande jaren waren een groot succes en hebben de toepasselijke naam 'Petit Montmartre' gekregen.

Oproep

De stichting roept hierbij geïnteresseerde (amateur)kunstenaars en muzikanten, zangers maar ook theatergroepen en dergelijke op zich aan te melden als deelnemer voor de Kunst- en Cultuurmarkt. Dat kan tot en met zondag 10 juni.

Wie komen in aanmerking voor deelname aan de Kunst- en Cultuurmarkt ?

Kunstenaars (professionals en amateurs) en muzikanten, zangers, theatergroepen of individuals uit de gemeente Oirschot en daar buiten.

Voorwaarde en kosten voor deelname kunstenaars.

Wat de kunstwerken betreft moet het gaan om werken die de deelnemers zelf gemaakt hebben. De kosten voor deelname bedragen 25 (de huur van een 'Frans' kraampje).

Elke deelnemer kan maximaal twee kraampjes huren. Muzikanten en andere kunnen uiteraard gratis deelnemen aan de kunst-en cultuurmarkt.

Hoe aanmelden ?

Als u belangstelling heeft kunt u zich schriftelijk per e-mail aanmelden bij Berrie Raaijmakers (secretaris) via e-mailadres:

berrie.raaijmakers@gmail.com

Contact

Voor meer informatie kunt u hem ook bellen op onderstaand telefoonnummer

06-53300205

Meer berichten