De vertegenwoordigers van de goede doelen met hun cheque.
De vertegenwoordigers van de goede doelen met hun cheque.

Zes Beerse goede doelen verwend met cheque

De Beerzen/Oirschot – De laatste soepwandeling van dit (winter)seizoen zit er op. Vanaf café De Nachtegaal bij visvijver 't Lisje liepen 175 wandelaars een mooie route van 8 kilometer rondom de kapel van de Heilige Eik.

Toen na de lekkere 'voorjaardappelsoep' het totaalbedrag van alle wandelingen van dit jaar was opgeteld en gedeeld door zes, bleek dat Hans Mutsaerts en Frans van Bommel van Stichting Bommus ieder goed doel een cheque van 1250 euro mee konden geven.

Vertegenwoordigers

De vertegenwoordigers van deze goede doelen, Development by Education, ViVa Vakantiekamp, Balirunners, Running Team Oirschot, Angel Nepal en de Mindervalidendag waren hier allemaal erg blij mee, want stuk voor stuk kunnen zij hier nuttige en mooie projecten binnen hun stichtingen mee financieren.

Toekomst

Wellicht worden er volgend jaar weer soepwandelingen georganiseerd. Hans en Frans willen in ieder geval de gastvrije bedrijven en particulieren bedanken voor de gelegenheid kregen om de soep te gebruiken of de koffiepauze te verzorgen, alsmede alle vrijwilligers die daarbij hielpen. En, last but not least, bedanken ze natuurlijk ook alle wandelaars uit de Beerzen, Spoordonk, Oirschot en omliggende dorpen voor de massale opkomst.

Meer berichten