Tijdens vergaderingen wordt gesproken over goede doelen zoals Ruby and Rose en initiatieven zoals de NL-doet dag.
Tijdens vergaderingen wordt gesproken over goede doelen zoals Ruby and Rose en initiatieven zoals de NL-doet dag.

Het kan elke vrouw overkomen

Op zaterdag 7 april wordt Agora Club De Kempen officieel geïnstalleerd met aansluitend een benefiet middag met bekende artiesten om geld in te zamelen voor de stichting Ruby and Rose.

Oirschot - Een service club voor vrouwen waarbij het accent ligt op vriendschap en tolerantie. Deze vijftien vrouwen zetten zich graag in voor goede doelen.

De club is zowel in Nederland als internationaal georganiseerd. Agora is als service club ontstaan voor vrouwen vanaf 42 jaar en daarmee de opvolger van de Ladies' Circle, met wie nog steeds warme banden onderhouden worden. Agora Club Nederland bestaat sinds 1997 en is zowel nationaal als internationaal georganiseerd, onder meer in België, Duitsland, Israël, Italië, Marokko, Roemenië, Zuid- Afrika, Amerika en Engeland.

Wat doet Agora Club
De Kempen?

De club komt minimaal één maal per maand bijeen. Er wordt dan vergaderd over goede doelen zoals Ruby and Rose en initiatieven zoals de NL-doet dag. Naast de goede doelen worden er leuke activiteiten met elkaar ondernomen om de vriendschap te versterken.

Ruby and Rose

Ruby and Rose richt zich op het wetenschappelijk onderzoek naar gynaecologische kanker op vrouwen van alle leeftijden. Omdat het elke vrouw kan overkomen, je moeder, je zus, je vriendin, je dochter, je tante en jezelf.

Installatie en
benefietmiddag

Deze dag wordt Agora Club de Kempen beëdigd en gaat vanaf dat moment onderdeel uitmaken van Agora Club Nederland.

De dag begint met een officieel gedeelte en in de middag vindt een optreden plaats van Karin Bloemen en vocal group 'Just Us'. De benefiet middag wordt afgesloten met de overhandiging van de cheque aan Ruby and Rose. Locatie is Hof van Solms te Oirschot.

Meer berichten