De bedoeling is dat iedereen met een stralende lach en een leuke verrassing, na afloop, naar huis gaat.
De bedoeling is dat iedereen met een stralende lach en een leuke verrassing, na afloop, naar huis gaat.

Stichting KomUP tovert glimlach

Stichting KomUP, met als speciale gast ambassadeurtje Sanne, organiseert enkele keren per jaar geweldige evenementen, waarbij mensen met het Syndroom van Down, samen met hun familieleden, eens goed in de watten worden gelegd.

Oirschot - Dit jaar verzorgen ze op deze bijzondere datum het vierde evenement in Oirschot met als thema: tovenarij.

Deze dag zullen er professionele tovenaars magische optredens geven. Echte uilen aanwezig, want wat is een tovenaar zonder uil? Een zanger, vader van een meisje met downsyndroom, met het nummer Wij2. En dit alles wordt vastgelegd door drie professionele fotografen, zodat er blijvende herinneringen zijn aan deze betoverende dag. De bedoeling is dat iedereen met een stralende lach en een leuke verrassing, na afloop, naar huis gaat!

De KomUP-deelnemertjes ervaren deze dag als een geweldige dag, maar ook voor de ouders en andere gezinsleden is het een hele belangrijke dag. Op deze dag hebben ze de mogelijkheid om in contact te komen met andere ouders van kinderen met het syndroom van Down. Ze kunnen hier ervaring en kennis delen en uitwisselen.

De organisatie heeft al veel vaste deelnemers op de vorige evenementen, Prinsen- en Prinsessengala, KomUP in het Wild! en de Oliebollenborrel mogen begroeten, samen met hun familieleden. Elk evenement komen er nieuwe deelnemertjes bij, de kinderen en ouders zijn zeer positief en zorgen voor mond-tot-mond reclame, er is een mooi team vrijwilligers opgebouwd en KomUP! heeft een fijne relatie opgebouwd met hun huidige sponsoren en donateurs.

Opgeven

Ken jij iemand met het Downsyndroom? Bezorg hem/haar dan ook een onvergetelijke dag en geef ze op voor het evenement 'Tovenarij' op woensdagmiddag 21 maart van 14.00 tot 18.30 uur bij het Hof van Solms in Oirschot.

Meer berichten