Piepschuim in de Enck

OIRSCHOT - Het komische duo van Piepschuim speelt op vrijdag 27 oktober 'Zo doen we dat hier' in RaboTheater de Enck in Oirtschot. Een waanzinnig muzikaal en energiek programma over grote thema's en kleine problemen. Kaarten kosten 17,50 euro en zijn te reserveren via www.deenck.nl of via telefoon 0499-572691.

Piepschuim is bestaande uit Robbert Koekoek en Cor Burger, twee verschillende types met eigen talenten. In de voorstelling ´Zo doen we dat hier´ geven de mannen hun publiek haarfijn uitleg over hoe je je in de samenleving moet gedragen.In de voorstelling is er niet alleen ruimte voor poëtische teksten, virtuoze muziek, maar ook sprekende mimiek en een verrassend dansje. Voor deze voorstelling werkte Piepschuim samen met Karel de Rooij, bekend van Mini & Maxi.

Kom voorafgaand aan de voorstelling dineren in het Theaterrestaurant. Zo kan men genieten van een heerlijk, zorgeloos culinair/cultureel avondje uit! Het theaterdiner bestaat uit een heerlijk Arabisch 3-gangen menu voor slechts 15 euro per persoon (excl. drankjes). Reserveren vóór 23 oktober via info@deenck.nl of 0499-572691. Kijk voor meer informatie op www.deenck.nl

reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox