De bezoekers konden nauwelijks een vuist maken en zagen de meeste aanvallen vroegtijdig door een slordige pass en Beers' ingrijpen stranden.
De bezoekers konden nauwelijks een vuist maken en zagen de meeste aanvallen vroegtijdig door een slordige pass en Beers' ingrijpen stranden.

Beerse Boys wint verdiend

MIDDELBEERS - Het is Beerse Boys gelukt om tegen het eveneens nog puntloze Blerick de punten in eigen huis te houden. Een snel doelpunt van Jannes Mulders en eentje vlak voor rust van Dennis Schapendonk zorgden voor de 2-0 ruststand. Ook in de tweede helft had de strijdlustige thuisploeg het betere van het spel en kreeg mogelijkheden om de score op te voeren, maar dat lukte niet. Daarom moest de ploeg beducht blijven voor een tegendoelpunt, maar ook dat kwam er niet en bleek de ruststand tevens de eindstand: 2-0.

Niels van Heerbeek ging voorop in de strijd en trok zijn ploeggenoten op het middenveld, Joop Willems en Koen Verhagen, daarin mee. Met een uitgekiende pass zette de mee opgekomen aanvoerder Ruud Willems Jannes Mulders in de tiende minuut in een uitstekende positie voor doelman Frank Decker van Blerick die tegen de lage diagonale schuiver van de Beerse spits geen verweer had: 1-0. De bezoekers konden nauwelijks een vuist maken en zagen de meeste aanvallen vroegtijdig door een slordige pass en Beers' ingrijpen stranden. Beerse Boys had de overhand, maar leed ook vaak onnodig balverlies. Toch kwam er nog voor rust een verdubbeling van de stand. Een goede aanval werd afgesloten met een doelpoging van Jannes Mulders, maar doelman Decker redde. Ook het schot dat daarop volgde van Koen Verhagen ranselde hij uit zijn doel, maar de Beerse ploeg kon nog een poging wagen nadat Koen Verhagen de bal weer voor doel bracht; nu was de inzet van de inkomende Dennis Schapendonk de doelman van Blerick te machtig: 2-0 in de 42e minuut.

Na de pauze kwam er - mede doordat de tegenstander geen vuist wist te maken - geen verandering meer in de bij rust bereikte score waardoor Beerse Boys de drie punten kon bijschrijven aan haar totaal.

Reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox