Toneelclub Zorgeloos staat 3 en 4 november met een benefietvoorstelling in de Enck in Oirschot.
Toneelclub Zorgeloos staat 3 en 4 november met een benefietvoorstelling in de Enck in Oirschot.

Een avondje oefenen bij Zorgeloos

Hieronder een kort verslag van een oefenavond bij Toneelclub Zorgeloos. Het is woensdagavond. Locatie is de Nieuwedijk in Spoordonk. Het gezelschap medewerkers in de ouderenzorg is weer volop bezig met de repetities voor hun nieuwe benefietvoorstelling 'De Buurtsuper!' Anders dan men van de vereniging gewend is, bestaat het stuk dit keer uit herkenbare sketches.

SPOORDONK - Regisseur Rolf Bendien probeert na de koffie even de rust te nemen om de oefenavond in te zetten. Vanavond staat het oefenen van de liedjes op het programma. Enthousiast gaan de spelers aan de slag en zingen uit volle borst mee.

Uiteraard worden ook nog diverse scenes gespeeld, waarbij plezier afgewisseld word met serieus oefenen. Hierdoor komen nog de laatste aanpassingen van het stuk tot stand.

Benefiet

Toneelclub Zorgeloos is bijna zover dat men een benefietvoorstelling op de planken kan brengen. Op 3 en 4 november zal men weer drie keer in Theater de Enck staan. Op vrijdagmiddag zullen zij een gratis voorstelling geven aan hun eigen cliënten. Deze zijn allen middels brief uitgenodigd. Vrijdagavond mogen de opgegeven cliënten komen kijken naar deze voorstelling, evenals betalende gasten. Op zaterdagavond is vervolgens de grote benefietvoorstelling. In de pauze van beide avondvoorstellingen worden de lootjes verkocht voor de loterij, gehouden na de voorstelling.

Dit jaar gaat de opbrengst naar een Tovertafel. Dit is een computergestuurde beamer, die 3D projecteert op tafel, speciaal voor dementerende ouderen ontworpen. De opbrengst van de kaarten en loterij zal geheel ten goede komen aan dit goede doel. Kaartjes kosten 10 euro. Reserveren via www.deenck.nl of 0499-572691. Optredens op vrijdag 3 november om 19.00 en zaterdag 4 november om 20.15 uur.

reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox