Winterspektakel Middelbeers

MIDDELBEERS - Zaterdagmiddag 16 december wordt de allereerste editie van het Kerstpakken Parkoers gehouden in Middelbeers. Met dit kerstevenement wil men aandacht geven aan de stichting ALS en de Parkinson vereniging. De naam van het evenement verraadt al een hoop. Alle parkoersdeelnemers groot en klein lopen gehuld in een kerstmannenpak een parkoers van ongeveer 3 kilometer. Je legt de route vanaf het Doornboomplein wandelend of hardlopend af. Iedereen is welkom om mee te doen, jong en oud, mobiel of niet. Het gaat bij dit evenement niet om de beste tijd, maar juist om het plezier van het meedoen! Men kan individueel deelnemen, met de complete familie of met hele vriendengroepen.

Een speciaal verzoek

Het parkoers loopt door bedrijven, winkels en instellingen. Onderweg worden de deelnemers verrast met muziek, kerstverlichtingen, vuurkorven, gadgets en veel aanmoedigingen. Het zou fantastisch zijn als verenigingen betrokken worden bij dit evenement. Dit kan bijvoorbeeld door het opleuken van het Doornboomplein of langs het parkoers d.m.v. muziek, spelletjes, kerstvuur, kerstuitbeeldingen, schaapsherder, knikengel, drie wijzen, glühwein- en chocoladestand, oliebollen, kerstverlichting, huisversieringen… Hierover wordt een informatieavond gehouden op maandag 16 oktober van 20.00 tot 21.00 uur bij de familie Mulders aan de Voorteindseweg 11 in Middelbeers.

Deelnemers betalen voor deelname (inclusief de aanschaf van een kerstmannenpak) in totaal 7,50 euro. Basisschoolkinderen kunnen onder begeleiding deelnemen voor de prijs van 5 euro en krijgen daarvoor ook een compleet kerstmannenpak.

reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox