Bootcamp bij Atletiek Oirschot

OIRSCHOT - Een jaar geleden is Atletiek Oirschot begonnen met Bootcamp-trainingen. Bootcamp is overgewaaid uit het Amerikaanse leger. Het is een actieve, laagdrempelige training. Je doet er conditie op en kracht. De trainingen worden gegeven door twee opgeleide instructeurs: Johan der Kinderen en Irene van Gestel.

Bootcamp trainingen zijn elke keer anders, waardoor de verveling niet toeslaat, saai is het nooit. Je daagt elkaar uit en bent in de buitenlucht. Iedereen kan op eigen tempo en niveau deelnemen. Eerst inlopen en daarna de oefeningen waarbij alle spieren van je lichaam aan bod komen. De trainers zijn lekker fanatiek en daarbij werkt de wekelijkse afwisseling in het programma ook zeer stimulerend.

Trainingen

De trainingen zijn op maandag- en donderdagavond van 19.00 uur tot 20.00 uur. In de zomer op en rond de atletiekbaan aan de Bloemendaal (bij Sportcentrum De Kemmer). Bij wintertijd gaan we naar de kom van Oirschot. We gebruiken dan "natuurlijke" obstakels, zoals bankjes, bomen, palen, trappen en muurtjes.

Atletiek Oirschot breidt het trainingsprogramma steeds verder uit. Naast hardlopen op recreatief- en wedstrijdniveau kun je de technische atletieknummers beoefenen, wandelen en nu ook twee keer per week Bootcampen. Je hoeft geen lid te zijn van Atletiek Oirschot om mee te doen, ook niet-leden kunnen aansluiten, tegen betaling van 1,50 euro per training.

Vrijblijvend

Kom een keer kijken, meedoen en ervaren wat bootcamp is. De eerste twee lessen zijn gratis. Meer info www.atletiekoirschot.nl

Reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox