Uniek Goochel-event in Hof van Solms

Leo Smetsers - goochelaar, uitvinder en coach - vierde begin dit jaar zijn twintigste jubileum als prof-goochelaar met het succesvol evenement Crazy Carousel. Een knotsvol programma van internationale allure met de allergrootste toppers onder de goochelaars. In eerste instantie dacht de vader van twee dochters en opa van vijf kleinkinderen dat 't bij deze ene keer zou blijven, maar de roep om een tweede editie klinkt luid en duidelijk.

OIRSCHOT - Terugkijken op zijn glansrijkende carrière stemt Leo (Ollie) alleszins tevreden. Hij begon met optredens als clown, ontpopte zich tot een multi-talent in de wereld van het magische amusement en heeft inmiddels een grote staat van dienst. Van tafel goochelen, Stand Up Magic en Magic Dinner Shows tot aan Balletje Balletje, Beurspropper, Workshops en Masterclasses.

Leo is er bescheiden onder: 'Ik heb van mijn hobby mijn werk kunnen maken. In deze branche is het vaak hollen en stilstaan, maar zolang onze boterhammen zijn belegd vind ik het prima. Als het lukt om mensen een leuk, gezellig en verrassend moment te bezorgen is mijn dag goed. Zo simpel en eenvoudig ligt het wel.' Simpel en eenvoudig zijn de goochelaars trucs van Leo voor een leek overigens geenszins, niet voor niets is hij jaren achtereen bezig om stunts te bedenken. Binnenkort komen er weer twee nieuwe producten op de markt.

Crazy Carousel vindt plaats op 13 januari 2018. Hij licht toe: 'Vijf verschillende goochelaars geven in de vijf ruimten die Het Hof van Solms rijk is tegelijkertijd een show weg voor een groep van veertig mensen. Na zo'n half uur/drie kwartier wisselt deze groep van theater. Het is een avondvullend programma met een hapje, een drankje, verrassende illusies en goochelarij. Een uniek concept dat vrijwel nergens anders voorkomt. Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar'.

reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox