Glasvezel in Oirschot is dichterbij dan ooit

Oirschot - DELTA Fiber Netwerk is een glasvezelcampagne gestart in Oirschot, Oostelbeers, Middelbeers en Spoordonk. Als 30% van de inwoners ‘ja’ zegt tegen de aanleg van een glasvezelnetwerk en vóór 16 juni 2021 een abonnement afsluit bij één van de telecomaanbieders, komt er glasvezel.

De grote blauwe dino was de afgelopen week niet te missen aan de Spoordonkseweg in Oirschot. Deze dino kondigt voor Oirschot een nieuw tijdperk aan; een tijdperk met internet via glasvezel! Juist in deze tijd, waarin veel mensen thuiswerken, studenten online les krijgen en we steeds vaker met elkaar videobellen, ervaren we hoe belangrijk een stabiele en snelle internetverbinding is. Het houdt ons verbonden met elkaar.

Inwoners worden persoonlijk geïnformeerd over gratis aansluiting

Inwoners in Oirschot, Oostelbeers, Middelbeers en Spoordonk die in aanmerking komen voor een glasvezelaansluiting worden persoonlijk geïnformeerd door middel van een brief. Op de websitegavoorglasvezel.nl kan men een postcodecheck doen om te zien of het adres in aanmerking komt voor het aanbod. Melden inwoners van Oirschot, Oostelbeers, Middelbeers en Spoordonk zich vóór 16 juni 2021 aan, dan is de glasvezelaansluiting gratis. Het enige dat men betaalt zijn de abonnementskosten voor internet, tv en/of bellen bij de telecomaanbieder.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden